Liity jäseneksi

Jos työskentelet Tampereella varhaiskasvatuksen opettajana, jäsenyhdistyksesi on Tampereen varhaiskasvatuksen opettajat ry, eli TREVO. Suurimmassa osassa Tampereen päiväkoteja on TREVO:lainen yhteysopettaja, joka neuvoo jäseneksi liittymisasioissa.

Tampereen varhaiskasvatuksen opettajat ry:n jäseneksi voi liittyä, jos

  • olet suorittanut varhaiskasvatuksen opettajan, kasvatustieteen kandidaatti- tai kasvatustieteen maisteritutkinnon tai näitä vastaavan tutkinnon

  • olet suorittanut varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviin kelpoisuuden tuottavan sosiaalikasvattajan tai sosionomin (AMK) tutkinnon

  • työskentelet varhaiskasvatuksen tai opetuksen kasvatus-, opetus-, asiantuntija- tai johtotehtävissä

  • hakuhetkellä sinulla on voimassa oleva työsuhde

  • jäsenkelpoisia Varhaiskasvatuksen opettajaliiton jäseniksi ovat myös sellaiset varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuuden tuottavassa koulutuksessa ja erityisesti sen loppuvaiheessa opiskelijoina olevat, jotka työskentelevät määräaikaisessa, ao. kelpoisuutta edellyttävässä tehtävässä.

Samalla liityt myös Varhaiskasvatuksen opettajaliiton ja Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:n jäseneksi.

Helpoin tapa liittyä jäseneksi on täyttää OAJ:n kotisivuilla Liity jäseneksi! (oaj.fi)

Pedagoginen jäsenyys

Varhaiskasvatuksen opettajat ry:n jäsenet toimivat Tampereen kaupungin palveluksessa tai Tampereella sijaitsevassa yksityisessä päiväkodissa.

Yhdistykseemme voi liittyä myös pedagogiseksi jäseneksi esim. eläkkeelle jäädessä tai siirryttyään työskentelemään toisen työnantajan palvelukseen.

Pedagogiseksi jäseneksi pääsee ilmoittautumalla jäsenasianhoitaja Marjo Tuohelle ja maksamalla jäsenmaksun (20€/v) yhdistyksen tilille FI91 5731 2020 0364 64 (TSOP). Jatkossa jäsenmaksu kerätään pedagogisille jäsenille lähetettävällä laskulla.

Vuoden 2023 pedagogisen jäsenmaksun viite: 2406