Yhteysopettajan tehtävät

Yhteysopettajan tärkeimpänä tehtävänä on toimia linkkinä yhdistyksen ja päiväkodissasi työskentelevien jäsenten välillä.

Yhteysopettajan tehtävään kuuluu seurata TREVOn viestejä sähköpostilla, Facebookissa ja Instagramissa sekä välittää ajankohtaisia asioita tiedoksi TREVOn jäsenille ja miksei muillekin työpaikallasi.

Muita yhteysopettajan tehtäviä ovat:

  1. Innostaa yksikkösi uusia ja nykyisiä varhaiskasvatuksen opettajia liittymään TREVOon ja osallistumaan mukaan jäseniltoihin ja muuhun toimintaan

  2. Toimia linkkinä TREVOn hallituksen ja jäsenten välillä

  3. Tiedottaminen ammattiyhdistysasioissa

  4. TREVOn ja järjestön kyselyihin vastaaminen

  5. Uuden yhteysopettajan rekrytointi päiväkotiin, jos lopetat tehtävässä. Uuden yhteysopettajan tulee olla TREVOn jäsen. Infoathan muutoksesta myös jäsenasioiden hoitajaa TREVOssa.

TREVOn hallitus auttaa mielellään yhteysopettajia vaikeissa kysymyksissä. Meille saa laittaa viestiä mieltä askarruttavissa asioissa. Parhaiten tavoitat meidät sähköpostilla viestinta@trevo.fi tai kotisivujen yhteydenottolomakkeella Yhteydenottolomake | Tampereen Varhaiskasvatuksen Opettajat ry (trevo.fi)

Yhteysopettajat ovat tervetulleita yhdistyksemme järjestämiin tilaisuuksiin. 

Järjestämme yhteysopettajille myös omia tilaisuuksia.

Lisätietoja löydät meidän Yhteysopettajakansio-sivulta. Ajankohtaista tietoa varhaiskasvatuksesta löydät myös meidän ja VOLn sivuilta.


Yhteistyöterveisin,

Tampereen Varhaiskasvatuksen opettajat ry:n hallitus


Tärkeitä linkkejä:

Tampereen Varhaiskasvatuksen Opettajat ry (trevo.fi)

Varhaiskasvatuksen Opettajien Liitto (VOL) | Varhaiskasvatuksen Opettajien Liitto

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ

OAJ Pirkanmaa ry